ΔΩΡΕΑΝ Εκτυπώσιμο γράμμα απάντηση απο τον Άγιο Βασίλη στο αγγελούδι σας!

Το δωρεάν Εκτυπώσιμο γράμμα απάντηση απο τον Άγιο Βασίλη είναι τόσο εύκολο να το δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε το πιο γλυκο γραμμα απο τον Αι Βασιλη !



ΔΩΡΕΑΝ Εκτυπώσιμο γράμμα απάντηση απο τον Άγιο Βασίλη στα παιδια σας! 



Μπήκε ο Νοέμβριος και σιγά σιγά κάνουν την εμφάνιση τους τα εποχιακά μαγαζιά με τα χριστουγεννιάτικα. Και εκεί είναι που θυμάσαι ότι θα πρέπει από τώρα να κανονίσεις το budget σου για τα δώρα που θα κάνεις, μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι. Γιατί όμως να μπεις σε αυτή τη διαδικασία και να χαλάσεις τη μαγεία των Χριστουγέννων;

Δημιουργήστε τους υπέροχες αναμνήσεις.Το «κλειδί» των παιδικών αναμνήσεων είναι τα συναισθήματα. Έτσι κι αλλιώς, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα θυμάται ένα παιδί κάποτε. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι οι αναμνήσεις που έχουμε από την παιδική ηλικία εξαρτώνται από το πόσο έντονη συναισθηματικά ήταν για εμάς μια κατάσταση ή ένα συμβάν. Έτσι, ένα παιδί μπορεί να θυμάται ένα χριστουγεννιάτικο τραγουδάκι που του έλεγαν κάποτε, μόνο και μόνο επειδή ένιωθε ευτυχισμένο και ασφαλές στην αγκαλιά των γονιών του. Αυτή είναι τελικά και η αξία αυτών των παιδικών αναμνήσεων: 

Ότι ακόμη κι αν δεν θυμόμαστε συγκεκριμένα γεγονότα, έχουμε μέσα μας μια αίσθηση για το αν, πότε και πώς νιώσαμε σαν παιδιά ασφάλεια, θαλπωρή και αγάπη. Αυτές οι θετικές αλλά και οι αρνητικές καταγραφές συνεισφέρουν στη διαμόρφωση της προσωπικότητας μας, μας κάνουν λιγότερο ή περισσότερο ευαίσθητους και εμπλουτίζουν το συναισθηματικό μας κόσμο κάνοντάς μας ξεχωριστούς και μοναδικούς. Αν και δεν μπορούμε να προκαθορίσουμε τι θα θυμούνται τα παιδιά μας και τι όχι, μπορούμε όμως λίγο να συμβάλλουμε στο να τους μείνουν μερικές από τις ωραίες αναμνήσεις.




Κάθε χρόνο χιλιάδες εκατομμύρια παιδάκια στέλνουν ένα γράμμα στον αγαπημένο σε όλους μας ασπρομάλλη γέροντα ζητώντας του αυτό που επιθυμούν πολύ! Ασχέτως τι του ζητούν ο καλοκάγαθος γέροντας πρέπει να μάθει όλες τις επιθυμίες έγκαιρα για να μπορέσει να τις προλάβει όλες. Είτε το αγγελούδι σας γράφει πια μόνο του το γράμμα είτε χρειάζεται τη βοήθεια σας έχουμε ετοιμάσει μερικά πρότυπα που θα σας κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη!

Βέβαια μην ξεχνάτε ότι εδώ και λίγα χρόνια ο γέροντας απαντά στα γράμματα τους. Χρησιμοποιήστε λοιπόν αυτά τα πρότυπα και για την απάντηση του Άι Βασίλη. Θα βρείτε επίσης και εκτυπώσιμη φόρμα και για το πιστοποιητικό «Καλού Παιδιού» για την χρονιά που πέρασε. Συμπληρώστε τα με πολλά προσωπικά στοιχειά του παιδιού σας για να γίνει αρκετά αληθοφανές και ταχυδρομήστε την στο σπίτι σας! Η φατσούλα που θα έχει το παιδάκι σας όταν ανοίξει το γράμμα απάντηση από τον Άγιο Βασίλη να είστε σίγουροι ότι θα αξίζει το κάθε λεπτό που σπαταλήσατε από το χρόνο σας!



Πρότυπα για γράμμα απάντηση απο τον Άγιο Βασίλη εκτυπώσιμα

























Εάν πάλι ψάχνετε κάτι ποιο προχωρημένο επισχεφτείτε το Santa Letter μπορείτε να φτιάξετε απόμόνοι σας ένα προσωποποιημένα δωρεάν βίντεο όπου ο καλοκάγαθος ασπρομάλλης γέροντας μιλά προσωπικά στο αγγελούδι σας.




Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτή την ιδέα, είχαν την επιθυμία να ξαναζωντανέψουν την χαμένη μαγεία στις καρδιές των παιδιών μας , ετσι δημιούργησαν μια απιστευτη εφασρμογη οπου σας σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτοματοποιημένα εκτος απο μια προσωποποιημένη επιστολη, ένα προσωποποιημένο τηλεφώνημα ή ακόμη καλύτερα και ένα προσωποποιημένο βίντεο στο οποιο ο ίδιος ο αγαπημένοςκαλοκάγαθος γέροντας μιλάει στο παιδί μας με άμεσο και ολοζώντανο τρόπο αποκαλύπτοντας και εκπλήσσοντας ευχάριστα το παιδί με στοιχεία και λεπτομέρειες από την ίδια του τη ζωή! 


Ας αφήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων να μας παρασύρει!








Σχόλια

  1. Τι ωραία ιδέα!! Μας βγάλατε από τη δύσκολη και αμήχανη θέση να επινοήσουμε κάτι πρωτότυπο και συναρπαστικό για τα παιδιά μας τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βλέμμα στο πρόσωπό της μικρής μας , όταν άνοιξε το πακέτο και διάβασε το γράμμα που της είχε στείλει ο Αι Βασίλης άξιζε το κάθε ένα ευρώ που δώσαμε . Σας ευχαριστώ πολύ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Gift for Women Driver